top of page

עומר אלעד

מנכ"ל

פעיל בקהילה הטרנסית כבר למעלה משני עשורים ובעל חלק משמעותי בעיצוב הקהילה הטרנסית כפי שאנחנו מכירים אותה היום. בעל תואר ראשון באמנות חזותית מבצלאל ותואר שני בעבודה סוציאלית קלינית מאוניברסיטית סימונס בבוסטון, מסצ'וצסט, ארה"ב. עסק בהצטלבות של מחוסרי דיור ובריאות נפש ולאחר מכן בתפקידי ניהול ובתהליכי גיוון וצדק חברתי בעמותות. 

עומר פועל מתוך תפיסה חברתית-פוליטית הנטועה עמוק באמונה בקהילה וערבות הדדית.

תמונה של עומר אלעד
תמונה של זהר קטן

זוהר קטן

רכזת הכשרות

 

זוהר עוסקת בחינוך בלתי - פורמלי ובגישור קהילתי.

"בשבילי פרויקט גילה הוא המקום ליצור שינוי עומק תרבותי בקהילה שלנו. מקום לקחת את הכוחות הרבים שיש בה ולכוון אותם לעשייה משמעותית וחזקה"

נינה הלוי

רכזת פרוייקט טרנס-דולה, מנחת הכשרות

מנטורית, מלווה ומדריכה, מנגישה שירותי בריאות, מנחה הכשרות לקהלי יעד רבים ומגוונים, שותפה בתהליכי שינוי מדיניות ובניית מענים לקהילה הטרנסית. 

"פרויקט גילה הוא הבית לפעילות שלי עבור הקהילה. הוא מצפן שמדייק את העשייה שלי מתיקונים לטווח קצר לכיוון של שינויי עומק. העבודה המשותפת שלנו היא עבורי דוגמה ומודל לאיך אנשות יכולות לעשות דברים יחד באופן משתף וקשוב, כשהארגון עצמו לעולם לא קודם לחברות, לערכים או לעשייה שלו."

תמונה של נינה הלוי
IMG-20210904-WA0007.jpg

אור רם

מנהלת אדמיניסטרטיבית

רכזת פרויקט "סוכני שינוי" להנגשת ידע על ילדים ונוער מגווני מגדר

אקטיביסטית ומאמינה בעולם מגוון מגדרית. בעלת תואר ראשון בעבודה סוציאלית ותואר שני בלימודי מגדר מאוניברסיטת חיפה. עוסקת בתחום של מיניות ומגדר משנת 2016, בשנים האחרונות עבדה כעובדת סוציאלית במערך עו"ס טרנס ופעלה לקידום הקהילה ברמה הפרטנית והחברתית. בעלת רקע בתפקידי ניהול, ריכוז והדרכה מקצועית.

"כדי לזמן משהו לחיים שלנו, דמיינו שהוא כבר שם" 

ירדן צ'יצסטר

רכזת בריאות

מומחית בבריאות הציבור ומנהיגה בקהילת הבולרום בארץ, ירדן פעילה בקהילה כבר 3 שנים. בעלת תואר שני בבריאות הציבור, ירדן באה לפרויקט גילה עם תשוקה לקידום בריאות להטב"ית ולמחקר על הקהילה הטרנסית. בעבודה שלה ירדן רוצה להעצים א.נשים על הקשת הטרנסית לקחת את בריאותם בידיים שלהן.

תמונה של ירדן צ'יצסטר
stolerstoler.jpg

מיכל סטולר

מנהלת המרכז הטרנסי

ממקימות פרויקט גילה, עובדת סוציאלית, עומדת בראש המרכז הקהילתי הטרנסי הראשון מסוגו בישראל שהוקם בשיתוף פעולה של פרויקט גילה והאגודה למען הלהט"ב. מנחת הכשרות, מעורבת בתהליכי שינוי מדיניות ומקדמת מחקר לטובת הקהילה.

​"פרויקט גילה הוא הבית הקהילתי שלי. המקום שלימד אותי איך ליישם ערכים כמו סולידריות וחתירה לצדק, ולתרגם אותם לעשייה חברתית. התארגנות טרנסית קווירית רדיקלית שמצליחה להיות רלוונטית לכל הקשת הקהילתית, ובעיקר למי שהכי צריכה אותה."

ועד מנהל

תמר בן דוד

יו"ר העמותה

פעילה פמיניסטית-קווירית, בתה של אביטל רוקח ז"ל. בוגרת תואר ראשון בפילוסופיה והגות יהודית, תואר מוסמך בלימודי תרבות וכיום דוקטורנטית במחלקה לספרויות זרות באונ' בן גוריון. בעבר חקרה נראטיבים של אלימות מגדרית וכיום חוקרת ספרות טרנסית. במקביל כותבת מאמרי דעה ופרשנות מזדמנים ומרצה עצמאית

"אני מאמינה בכח שלנו כקהילה מאורגנת וסולידרית, קודם כל בתוך עצמה אבל גם החוצה. שפועלת למען שוויון מגדרי כחלק מחזון עמוק של צדק וחיים ברווחה לכולןם".

צילום סקאיי ריקון_edited.jpg

טל שטיינר

חברת ועד מנהל

עורכת דין ומנכ"לית הוועד הציבורי נגד עינויים בישראל.

"איפה שיש מאבק, יש תקווה"

עופר יהודה

חבר ועד מנהל וכספים

מילא מגוון תפקידים בועד המנהל לאורך השנים. בשנים האחרונות עובד כמנהל מרכז ההדרכה בארגון איגי, במקביל לעבודתו כמטפל וכמרצה לרפלקסולוגיה בקליניקה בתל אביב ובמכללת רידמן.

"פרויקט גילה הוא האפשרות לקיים אקטיביזם חברתי כקהילה ומתוך עמדה פמיניסטית-קווירית."

bottom of page